Kinderkleding van Z8 is op en top!

Zoals jullie weten verdien ik een hoop geld door mee te spelen met online casino’s. Dat is niet alleen zeer lucratief voor mijzelf, maar ook voor mijn kinderen. Zij krijgen alles wat hun hartje begeert. Ik ben niet zo’n opvoeder die hamert op eerst zelfs maar eens de waarde van het geld inzien. Ondanks dat ik door mijn omgeving er dagelijks op wordt gewezen negeer ik het fenomeen volkomen.

Waarom zou je je kinderen, als je alles voor ze kan kopen, dingen ontzeggen? Ik heb geen flauw idee. Mijn kinderen zien er altijd fantastisch uit en zijn gelukkig, ze doen het goed op school en zijn lief voor hun vader en familie. Geen rare afwijkingen of onbeschoft gedrag. Het zijn hele lieve en zorgzame kinderen.

Als ze nieuwe trendy jeugdkleding nodig hebben mogen ze van mij alles online uitzoeken wat ze willen. De duurste merken, het maakt me niet uit. De enige keer wanneer ik de hoek om kom kijken is als de factuur moet worden betaald. Of het nu gaat om Vingino, Name-it, of Z8, ze mogen alle exclusieve kleding van het hele seizoen laten aanrukken.

Ik vind het belangrijk dat ze er verzorgt uitzien en ze hebben echt smaak. Zelf zie ik niet zo goed wat nou modieus is of niet, maar gelukkig weten zij precies wat ze willen hebben. Daar ben ik heel blij om. Op school krijg ik vaak complimenten van de moeders van andere klasgenootjes dat mijn kids er altijd zo gaaf uitzien. Nou, dat doet mij altijd goed. En ik kan het betalen dus waarom zou ik me zorgen maken over zoiets banaals als kinderkleding?